KOTAČI I KOLAČI U KONAVLIMA | Du Tour KOTAČI I KOLAČI U KONAVLIMA | Du Tour

asfalt 3 sata lagana staza svakim danom osim ponedjeljka minimum 4 osobe Uključeno: bicikl, kaciga, vodič, kolač i topli napitak kod Monkovića Navedeno vrijeme polaska je okvirno, grupa može izabrati vrijeme polaska po svojoj želji

Kotači i kolači za obitelj, prijatelje, team building i sve one koji žele provesti vrijeme na zraku

BICIKLA: ČISTI UŽITAK ZA SVA OSJETILA
Bicikla je, kad malo bolje razmislimo, prilično jedinstvena. Može služiti za prijevoz , za sport i za zabavu, može se voziti u grupi ili solo. Mogu je voziti svi, i to bez dozvole. Bicikliranje je čisti užitak za sva osjetila!
Za vožnju biciklom nisu nužne posebne motoričke sposobnosti, ne treba biti u posebnoj kondiciji, nije bitna dob, a jednom kad se nauči, nemoguće je zaboraviti kako ga voziti.
Dakle, izgovora za nebicikliranje nema!

SAV TAJ KISIK I DOBRO RASPOLOŽENJE
Poznato je da je vožnja biciklom jedna od najzdravijih sportskih aktivnosti. Bicikliranje poboljšava ukupno zdravlje: djeluje na kardiovaskularni sustav i prijenos kisika, gradi i jača mišiće cijelog tijela, smanjuje težinu i obujam struka, poboljšava koordinaciju, jača imunološki sustav, pojačava lučenje „hormona dobrog raspoloženja“, dopamina i endorfina.
I sve te dobrobiti dostupne su svima, bez obzira na dob, uzrast, težinu ili trenutnu fizičku spremu. Ako vam je dosadno provoditi sate u teretani ili kretati se sami, bicikla je pravi odabir. Malo uzbuđenja, malo fizičke aktivnosti, svježi zrak, dobro raspoloženje… i sve to u dobrom društvu!

ZA MAME I TATE
Roditelji se danas s pravom brinu da im djeca previše vremena provode sjedeći pred raznim ekranima. Kad se ovome dodaju sve obaveze vezane uz posao i školu, čini se da ništa vremena ne preostaje za dobro staro obiteljsko druženje, a kamoli i zajedničku fizičku aktivnost. Obiteljski dan na bicikli, je pravi lijek za ovu nedaću: kvalitetno vrijeme provedeno zajedno, mala obiteljska avantura u netaknutoj prirodi… Aktivni vikend na biciklima je izvrsna zabava za cijelu obitelj, i garantira trenutke za pamćenje!

KOTAČI I KOLAČI U KONAVLIMA
Konavle obiluju stazama koje kao da su stvorene za bicikliranje. Bez opasnog prometa, s fantastičnim krajolikom i kulturnim znamenitostima koji dodaju „ono nešto extra“ cijelom doživljaju. Ukratko, Konavle imaju sve što je potrebno za savršeni dan aktivnog odmora na biciklima.
Nema mjesta za brigu: težinu i zahtjevnost staze prilagodit ćemo grupi, bez obzira da li je riječ o obitelji, grupi prijatelja ili poslovnih suradnika. Naši vodiči su iskusni i profesionalni biciklisti, treneri i triatlonci. Mi ćemo se pobrinuti za kacige i bicikle – i dogovoriti na sva vaša pitanja. Samo odaberite dan i uru a ostalo prepustite nama!
Naša tura biciklima po Konavlima starta sa stare željezničke stanice na Zvekovici. Otud ćemo se odvesti do Pridvorja, gdje ćemo posjetiti lokalni muzej. Nakon još malo bicikliranja, stižemo do mjesta  Ljuta gdje ćemo vas odvesti do samog izvora istoimene rijeke koja je dobila ime po svom okusu, koji je malo ljutkast. Nakon toga  vrijeme je za topli napitak i kolače u Konobi Vinica (u Monkovića), a potom i za povratak na našu početnu i krajnju točku – Zvekovicu.

RASPORED

11:45
Okupljanje na staroj željezničkoj stanici na Zvekovici
12:00
Polazak
13:00
Nakon vožnje kroz Konavosko polje i stajanja u Pridvorju, stižemo kod Monkovića (konoba Vinica) na topli napitak i kolače.
14:00
Nazad na kotače i vozimo prema Zvekovici. Ukoliko želite ostati na ručku, mi ćemo ovdje preuzeti vaše bicikle, a po vas ćemo nakon ručka doći sa autom I vratiti na Zvekovicu.
15:00
Povratak na Zvekovicu i oproštaj

PRIDRUŽI NAM SE NA KOTAČIMA I KOLAČIMA!

150 KN po osobi, djeca 100 kn
Uključeno: bicikli, kacige, vodič, kolač i topli napitak asfalt 3 sata Min 4 osobe MTB focus svakim danom osim ponedjeljka nadoplata za prevoz bicikli i transfer natrag nakon rucka je 50 kn po osobi