KOTAČI I KOLAČI U KONAVLIMA

Konavle obiluju stazama koje kao da su stvorene za bicikliranje. Bez opasnog prometa, s fantastičnim krajolikom i kulturnim znamenitostima koji dodaju „ono nešto extra“ cijelom doživljaju. Ukratko, Konavle imaju sve što je potrebno za savršeni dan aktivnog odmora na biciklima.

150 KN / po osobi (djeca 100kn)
asfalt 3 sata lagana staza subotama i nedjeljama (osim u slučaju lošeg vremena) minimum 4 osobe Uključeno: bicikl, kaciga, vodstvo, kolač i topli napitak kod Monkovića

Kotači i kolači za obitelji i sve one koji žele provesti vrijeme na zraku

BICIKLA: ČISTI UŽITAK ZA SVA OSJETILA
Bicikla je, kad malo bolje razmislimo, prilično jedinstvena. Može služiti prijevoz , za sport i za zabavu, može se voziti u grupi ili solo. Mogu je voziti svi, i to bez dozvole. Bicikliranje je čisti užitak za sva osjetila!
Za vožnju biciklom nisu nužne posebne motoričke sposobnosti, ne treba biti u posebnoj kondiciji, nije bitna dob, a jednom kad se nauči, nemoguće je zaboraviti kako ga voziti.
Dakle, izgovora za nebicikliranje nema!

 

SAV TAJ KISIK I DOBRO RASPOLOŽENJE
Poznato je da je vožnja biciklom jedna od najzdravijih sportskih aktivnosti. Bicikliranje poboljšava ukupno zdravlje: djeluje na kardiovaskularni sustav i prijenos kisika, gradi i jača mišiće cijelog tijela, smanjuje težinu i obujam struka, poboljšava koordinaciju, jača imunološki sustav, pojačava lučenje „hormona dobrog raspoloženja“, dopamina i endorfina.
I sve te dobrobiti dostupne su svima, bez obzira na dob, uzrast, težinu ili trenutnu fizičku spremu. Ako vam je dosadno provoditi sate u teretani ili kretati se sami, bicikla je pravi odabir. Malo uzbuđenja, malo fizičke aktivnosti, svježi zrak, dobro raspoloženje… i sve to u dobrom društvu!


ZA MAME I TATE
Roditelji se danas s pravom brinu da im djeca previše vremena provode sjedeći pred raznim ekranima. Kad se ovome dodaju sve obaveze vezane uz posao i školu, čini se da ništa vremena ne preostaje za dobro staro obiteljsko druženje, a kamoli i zajedničku fizičku aktivnost. Obiteljski dan na bicikli, je pravi lijek za ovu nedaću: kvalitetno vrijeme provedeno zajedno, mala obiteljska avantura u netaknutoj prirodi… Aktivni vikend na biciklima je izvrsna zabava za cijelu obitelj, i garantira trenutke za pamćenje!

 

KOTAČI I KOLAČI U KONAVLIMA
Konavle obiluju stazama koje kao da su stvorene za bicikliranje. Bez opasnog prometa, s fantastičnim krajolikom i kulturnim znamenitostima koji dodaju „ono nešto extra“ cijelom doživljaju. Ukratko, Konavle imaju sve što je potrebno za savršeni dan aktivnog odmora na biciklima.
Nema mjesta za brigu: težinu i zahtjevnost staze prilagodit ćemo grupi, bez obzira da li je riječ o obitelji, grupi prijatelja ili poslovnih suradnika. Naši vodiči su iskusni i profesionalni biciklisti, treneri i triatlonci. Mi ćemo se pobrinuti za kacige i bicikle – i dogovoriti na sva vaša pitanja. Samo odaberite da li vam više odgovara subota ili nedjelja popodne, a ostalo prepustite nama!
Naša subotnja ili nedjeljna popodnevna tura biciklima po Konavlima starta sa stare željezničke stanice u Zvekovici. Otud ćemo se odvesti do Pridvorja, gdje ćemo posjetiti lokalni muzej. Nakon još malo bicikliranja, vrijeme je za topli napitak i kolače u Konobi Vinica (u Monkovića), a potom i za povratak na našu početnu i krajnju točku – Zvekovicu.

RASPORED

09:30
Okupljanje na staroj željezničkoj stanici na Zvekovici
10:00
Polazak
11:30
Nakon vožnje kroz Konavosko polje i stajanja u Pridvorju, stižemo kod Monkovića (konoba Vinica) na toli napitak i kolače
12:00
Nazad na kotače i vozimo prema Zvekovici. Ukoliko želite ostati na ručku, mi ćemo ovdje preuzeti vaše bicikle.
13:00
Povratak na Zvekovicu i oproštaj

PRIDRUŽI NAM SE NA KOTAČIMA I KOLAČIMA!

150KN po osobi, djeca 100kn
Uključeno: bicikli, kacige, vodstvo, kolač i topli napitak asfalt 3 sata Min 4 osobe MTB focus plaćanje na licu mjesta subotama i nedjeljama osim u slučaju lošeg vremena
Comments are closed.